dilluns, 25 de gener del 2010

Anuncis publicitaris. Vilaweb

Gaudir dels anuncis publicitaris

En una època en què algunes televisions públiques de tot el món comencen a eliminar la publicitat de la graella de programació, més ressò adquireixen webs com la francesa Culture Pub. S'anuncia com 'el portal de tots els anuncis del món' i, per més que el lema pugui semblar d'entrada exagerat o excessivament ambiciós, de fet s'acosta força a la realitat. Hi ha milers d'anuncis indexats i classificats, de gairebé una vuitantena de països, fòrums específics i rànquings dels més vistos i dels preferits dels internautes.

La recerca dels anuncis també es pot fer pel sistema d'etiquetes (esport, bona música, efectes especials, absurds...), per marques comercials, per sectors d'activitat (alimentació i begudes, energia, política, informàtica...) i per països d'emissió (entre els quals hi ha Itàlia, Puerto Rico, Sri Lanka, Taiwan i el calaix de sastre 'internacional').


Notícia sencera a Vilaweb

dissabte, 9 de gener del 2010

COMBO: increible stop-motion - PICA'M

Una stop-motion és una animació realitzada a partir de nombroses fotografies que unides recreen una sensació de moviment. És molt probable que hages vist algunes realment bones però ens permetràs que dubtem que hages vist alguna tan espectacular com COMBO.

Esta obra col·lectiva, coordinada per Blu i David Ellis amb efectes sonors de Roberto Lange va requerir hores i hores de treball, centenars de fotografies i litres de pintura. Comproveu el resultat vosaltres

COMBO a collaborative animation by Blu and David Ellis (2 times loop) from blu on Vimeo.

Notícia original a PICA'M