dilluns, 6 de juliol del 2009

EspaiFotografic.cat - VILAWEB

DILLUNS, 06/07/2009 - 06:00h

EspaiFotografic.cat, el portal en català dels afeccionats a la fotografia

Hi trobareu fòrums, consells, notícies, enllaços útils i concursos

Si sou dels que carretegeu la rèflex digital a tot arreu on aneu, enquadreu amb els dits enlaire les escenes familiars o, senzillament, us interessa la fotografia i voleu aprendre'n més, val la pena que visiteu EspaiFotografic.cat. Entorn d'aquest portal ha crescut una de les comunitats de fotògrafs afeccionats més actives de la xarxa en català. Hi trobareu fòrums per aprendre amb altres fotògrafs, però també moltes altres seccions.

Cada mes s'hi organitza un concurs, amb un premi relacionat amb la fotografia, sobre un tema concret que tria el guanyador del concurs anterior. A més, també hi trobareu entrevistes a autors de fotoblocs i notícies sobre novetats fotogràfiques, exposicions o curiositats. Una de les seccions més curioses d'EspaiFotogràfic.cat és, però, 'La volta al món d'en Jordi i l'Anna', on una parella de viatgers que fa mesos que volta pel món expliquen, amb textos i bones fotografies, la vida i curiositats dels països per on passen.

A més, a la columna dreta de la pàgina hi trobareu les últimes fotografies publicades als fotoblocs dels usuaris del portal. Ara, si voleu discutir de fotografia, el millor lloc on ho podeu fer és al fòrum. Els usuaris d'EspaiFotogràfic.cat hi publiquen algunes de les seves fotografies per sotmetre-les al judici dels altres. En pocs casos hi manquen les crítiques, però la majoria són constructives i poden ajudar a aprendre i conèixer punts de vista diferents. De fet, els usuaris del portal s'han organitzat i ja preparen la primera exposició col·lectiva.

1 comentari:

Marta ha dit...

M'agradarà veure l'exposició col.lectiva que muntaran.