dijous, 20 d’agost del 2009

78 regles fotogràfiques per a idiotes totals - PICA'M

78 regles fotogràfiques per a idiotes totals

20 agost de 2009 a ,

Ara que la gent més afortunada gaudix de les seues vacances (la resta està a l’atur) es multipliquen els clics el les càmeres fotogràfiques per tal de immortalitzar moments o posar fent el gamba. Us oferim 78 consells per a millorar la vostra tècnica fotogràfica.

És el que preten “78 regles fotogràfiques per als idiotes totals”, un web - en anglés- que il·lustra , mai millor dit, com s’han de prendre les fotos i com no.

El web presenta amb molt bon humor 78 exemples d’imatges incorrectes i les seues correctes correspondències explicant la diferència a l’hora de ser preses que determinen la seua qualitat.

Si seguiu els consells presentats en esta guia, amb un anglés senzill i accesible per a la majoria, potser fareu més suportables els vostres albums al Facebook o els reculls als Powerpoint, tot suposant que ja hageu descartat per extemporani les avorrides sessions de diapositives amb les vostres, fins llavors, amistats.

1 comentari:

Marta ha dit...

Aquest manual està fet per gent com jo, no us podeu arribar a imaginar quantes fotos he esguerrat posant-hi el dit al davant, decapitant el fotografiat o tirant-les a contrallum, una experta en pífies.