dijous, 19 de febrer del 2009

windows live i hotmail en català

Ja teníem GMAIL, però si encara queda algú que l'utilitze, tenim una bona notícia a vilaweb d'avui

DIJOUS, 19/02/2009 - 06:00h

Tots els comptes de Hotmail podran ser en català des de demà mateix

Microsoft enllesteix l'últim servei de Windows Live que mancava traduir

Microsoft enllestirà demà la incorporació del català a tots els comptes de Hotmail, segons que ha dit a VilaWeb el director de Microsoft a Catalunya, Carles Grau. Ara ja hi ha usuaris que poden veure el servei de correu Hotmail en català, però no és fins demà que s'haurà inclòs l'opció del català a tots els comptes del correu de Microsoft. Hotmail, integrat al paquet de programari Windows Live, és un dels serveis de correu web amb més usuaris.

Els internautes que tinguin el navegador (Internet Explorer o Firefox) configurat en català no hauran de fer res per veure el Hotmail en català, perquè el servei el copsarà automàticament. Els altres internautes podran veure el Hotmail en català, si el configuren a la finestra 'opcions' del servei de correu.

Microsoft va fer pública, al desembre, la traducció al català del paquet de programari en línia Windows Live. L'únic servei d'aquest paquet que encara no s'havia acabat de traduir era el del correu electrònic, Hotmail, però Microsoft ja va dir llavors que l'enllestiria en qüestió de mesos. Entre els programes en català de Windows Live també hi ha el programa de missatgeria instantània Microsoft Messenger, el sistema d'emmagatzematge en línia SkyDrive i el servei per a emmagatzemar i compartir fotografies, Photos.