dissabte, 12 de juny de 2010

Paisoscatalans.tv Paisoscatalans.fm A directe!cat

Unifiquen totes les emissores de ràdio i televisió dels Països Catalans en un sol espai

Paisoscatalans.tv i Paisoscatalans.fm permeten veure i escoltar 20 televisions i 52 ràdios d'arreu de la nació
Allò que la política ha dividit, la xarxa ho tornarà a unir. Amb aquesta motivació han nascut els webs Païsoscatalans.tv i Païsoscatalans.fm, que agrupen totes les emissores de televisió i de ràdio que emeten als Països Catalans. Així, per exemple, és possible escoltar des d'un sol web la programació de Ràdio Arrels, a la Catalunya Nord, i amb un sol clic passar a escoltar Alcúdia Ràdio, emetent des de l'illa de Mallorca. En total s'hi poden visualitzar una vintena de televisions del Principat, el País Valencià, la Catalunya Nord i Andorra, així com escoltar una cinquantena d'emissores de ràdio dels diversos territoris de la nació.

Ambdós portals són obra de Miquel Marzabal, que ha explicat a directe!cat que vol posar a la disposició dels internautes tots els mitjans de comunicació dels països catalans, però 'sense les limitacions que els governs ens imposen mitjançant sistemes controlats i censurats com el de TDT'.

Els portals
Païsoscatalans.tv i Païsoscatalans.fm creats per Marzabal s'inspiren amb nederland.fm, però van molt més enllà que el portal holandès perquè 'traspassen totes les fronteres i limitacions que ens imposen les autoritats'. 'Sembla mentida que a l'any 2010 encara haguem d'estar parlant d'aquesta manera, però així és', assegura l'autor dels portals.

'Espanya i França, han intentat fer amb els catalans més o menys com fan a la Xina amb els Tibetans o a Turquia amb els Kurds', opina Marzabal, qui assegura que 'malgrat no tinguem una opressió violenta, patim una opressió molt més subtil però sense pausa'.

L'autor es mostra obert a millorar ambdues webs i afegir-hi més mitjans de comunicació, i confia que amb l'augment de la qualitat de les emissions per Internet aviat es puguin visionar les televisions amb una qualitat similar a la TDT.

5 comentaris:

Cauangelhurtado ha dit...

profe tendriees que posar el contingut en castella que no ente naa xD queva es broma tens moltes coses

Cau Fernando Ibarra ha dit...

Aquest blog es el mijor de tots i el mes gran, te un monto de coses.. Josep ja te eh comentat ,, m'agrada molt auest blog..!!
ADEU

cauirisamat ha dit...

BON DIA PROFESOR ESPERE QUE LES VACANCES SEAN MOLT CURTES.

Anònim ha dit...

Eii!!Molt guapo el blog!! Que pases unes bones vacacions i que descanses de nosaltres, que somo molt pessats

pau ha dit...

ola bones vacances